Yürütme Kurulu Başkanı

Profesör Ülviyye ASLANOVA

Ülviyye Aslanova 5 yaşında piyano eğitimine başladı. Müzik eğitimi için 1988 yılında 6 yaşında Bül-Bül müzik okulunda okumaya hak kazandı. 11yıllık eğitimden sonra 1999 yılında Birincilik derecesiyle mezun oldu. Aynı yıl Azerbaycan Devlet Konservatuvarında Lisans eğitimine başladı.2003 yılında Lisans eğitimini Birincilikle bitirip Yüksek Lisans programına başlamıştır.2005 yılında Yüksek Lisans eğitimini tamamlayıp hemen sonrasında 2006 yılında Sanatta Yeterlilik programına  başlamıştır.
2008 yılında Sanatta Yeterlilik programını tamamladıktan sonra Azerbaycan Devlet Konservatuvarı’nda Piyano bölümünde kadrolu öğretim elemanı olarak göreve başlamıştır.
2009-2010 yılları arasında İstanbul Mimar Sinan Devlet Konservatuvarında Piyano Anasanat Dalında öğretim görevlisi olarak çalışmıştır.
2010-2012 yılları arasında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Ana sanat Dalında öğretim görevlisi olarak çalıştı.
2013 yılında Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Piyano Anasanat Dalına Yard.Doç. olarak ataması yapıldı. Aynı tarihte Piyano Anasanat Dalı Başkanlığına seçildi,bu görevi 2020 yılına kadar yaptı.
2015 yılında Doçentlik sınavını kazandı ve aynı yıl içinde Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdür yardımcılığına ataması yapıldı.
2018 yılında Sahne Sanatlar Bölüm Başkanı olarak göreve başladı,2020 yılına kadar devam etti.
Şubat 2019 tarihinde Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Müdürü olarak atandı.Şubat 2022 tarihinde Müzik Bölüm başkanlığına atandı. Şu anda bu göreve devam etmektedir.

Ülviyye Aslanova 2019 yılından beri her yıl düzenlenen ‘’Rhapsody’’ Uluslararası Piyano Festivali ve Yarışması’nı organize etti ve yönetim kurulu başkanıdır.

Ülviyye Aslanova şu yarışmaların jüriliğini yapmıştır:

4. Uluslararası Mozart Akademi Piyano Yarışması 2019
5. Uluslararası Mozart Akademi Piyano Yarışması 2020
6. Uluslararası Mozart Akademi Piyano Yarışması 2021
1. ‘’Global Art’’ Müzik Yarışması 2019 – Jüri Başkanlığı
2. ‘’Global Art’’ Müzik Yarışması 2022 – Jüri Başkanlığı

Katıldığı yarışmalar:

1.Asaf Zeynallı Ulusal Piyano Yarışması Bakü/Azerbaycan,1991 (Birincilik

Ödülü)

2.Nazim Aliverdibeyov Ulusal Piyano Yarışması,Bakü,Azerbaycan,1996 (Birincilik Ödülü)

3.’’Yılın en iyi piyanisti’’ Ulusal Piyano Yarışması Bakü,Azerbaycan 1996 (Birincilik Ödülü)

4.’’Art of 21st Century’’ Uluslararası Piyano Yarışması,Kiev,Ukrayna.2020